Gå videre
Fri fragt med afsendelse hver dag | Besøg vores lager mandag - søndag i København | Book besøg her
Fri fragt med afsendelse hver dag | Besøg vores lager mandag - søndag i København | Book besøg her
Giv en unik Murano lampe i gave til en helt særlig lejlighed

Giv en unik Murano lampe i gave til en helt særlig lejlighed

Vi giver dig vores bud på, hvorfor en Murano lampe kan være den perfekte gave. Har du en kommende lejlighed, hvor gaven godt må være noget helt særligt? Det kunne være til bryllup eller fødselsdag, så læs med her. 

Find den perfekt Murano lampe til gave

Skal du til bryllup, barnedåb eller en anden stor mærkedag, hvor gaven godt må være noget særligt? Så er vi slet ikke i tvivl. En Murano lampe er en absolut mindeværdig gave, der kan give glæde mange år. Især en vintage Murano lampe viser, at du har nøje udvalgt din gave. 

Murano lamper forener funktionalitet med håndværk og designhistorie. Vælger du en lampe til gave, vil den altid have en praktisk funktion udover blot at være smuk. Vi har oftest brug for langt flere lamper, end vi lige går og regner med. Stuen, soveværelset, køkkenet og gerne flere i hvert rum. Samtidig med det praktiske behov ønsker vi unikke boliger og her er det klart, at en Murano lampe ikke blot er en lampe. Alle er mundblæste og det gør, at hver lampe er unik i udformning og du vil aldrig finde en fuldkommen magen til. På den måde er gaven du giver, altid unik i sig selv. 

Et bryllup er en stor dag, det samme er en barnedåb og en fødselsdag, særligt hvis fødselaren fylder rundt. Vi synes derfor, at gaven godt må være noget særligt og en gave, der bliver husket på en mindeværdig dag. Spørgsmålet er, hvilken du skal vælge?

Disse overvejelser bør du gøre dig, når du skal vælge en Murano lampe

Gør dig tanker om, hvem du giver lampen til. Skal den være stor eller lille? Må den være iøjnefaldende? Skal det være en bordlampe, loftlampe eller væglampe? 


Hvis Murano lampen må være stor, kan du overveje en loftlampe til at hænge over spisebordet eller i soveværelset. Det kan være en hvid loftlampe med swirl, eller en loftlampe med filigrana mønster. Murano lamper med swirl er generelt populære, fordi de er rare for øjet at se på og viser et flot håndværk, og hvor dygtige de italienske glaspustere er til at arbejde med glas. En filigrana lampe er udformet i klart glas med tydelige ringe, oftest hvid farve. En utrolig smuk loftlampe når lyset er tændt, eller når solen skinner igennem glasset og mønsteret får lov at brede sig ud over hele loftet. Det er to elegante lamper, som ingen nogensinde vil blive trætte af. Det tør vi godt love. De er klassiske og nemme at indrette i den moderne, nordiske bolig. 

En lille bordlampe er et andet bud på en gave. Det kan være den populære Murano mushroom, som findes i flere størrelser, men i den lille størrelse nemt kan stå i vindueskarmen eller på kommoden og natbordet. Den vil nemt kunne flettes ind i ethvert hjem og er måske særlig populær i den hvid farve af netop den grund. Den er enkel.

Er lampen til en der sætter pris på farver, og må den godt være noget ekstra, kan du gå efter en af de mere sjældne Murano lamper. Når vi taler sjældne, er det ofte vintage Murano lamper i farver og sjældne former. Det kan være en stærk pink eller turkisblå bordlampe. Du kan være heldig at finde en mushroom bordlampe i de farver, og er du rigtig heldig en i multifarver, altså en kombination. Vintage er det, der gør det mere unikt, fordi du ikke kan gå ned og bestille flere af dem.

Læs også om vores sjældne vintage Murano lamper her

Der er store og små, dem der kan hænge eller stå selv. Mulighederne er mange. Når du har gjort dig overvejelser om, hvilken type lampe, du vil give, er det om at sætte jagten ind efter både form og farve. For ingen Murano lamper er ens. 

Forrige indlæg 3 tips til at genkende Murano glas
Næste indlæg De mest unikke, sjældne og særlige vintage Murano lamper