Gå videre
Lager åbent lørdag 20/4 og søndag 21/4 | Fri fragt med afsendelse hver dag | Besøg vores lager mandag - søndag i København | Book besøg her
Lager åbent lørdag 20/4 og søndag 21/4 | Fri fragt med afsendelse hver dag | Besøg vores lager mandag - søndag i København | Book besøg her
De mest unikke, sjældne og særlige vintage Murano lamper

De mest unikke, sjældne og særlige vintage Murano lamper

Vi har haft mange vintage Murano lamper i hænderne, og ind i mellem støder vi på en, vi aldrig haft en i hænderne før. Vi giver dig et indblik i de mest sjældne lamper, vi har på hylderne. 

Den ufo-lignende Murano mushroom bordlampe med genkendelige swirl

Sjælden vintage Murano vetri mushroom bordlampe hvid og lyserød
Vi har sjældent Murano lamper i to farver, så alene er den grund skal den her lampe selvfølgelig fremhæves, men det er mest formen, der gør denne Murano lampe sjælden. Vi har haft mange lamper i hænderne, men ingen anden som den her. Den har form som en svamp, hvilket gør den til en del af den populære mushroom familie, men formen er markant anderledes end den eftertragtede hvide mushroom med swirl. Vi har igennem mange år endnu ikke set nogen vintage Murano lampe magen til. Størrelsen er også så stor, at den alene af den grund vækker opsigt med sin højde på 38 cm. Lampen har også et meget tydeligt swirl og snoet mønster, hvilket vi kun synes gør den mere smuk.

Den ukendte Murano egg lampe 

Sjælden vintage Murano vetri egg ægge bordlampe hvid og gul

Vi har aldrig haft en lampe, der har fået så blandet reaktioner, som vores lamper, der nok mest af alt ligner formen på et æg. Måske ikke den mest flatterende reference, men det er nok det tætteste, vi kommer på at beskrive den særlige Murano glaslampe. Med sin særlige form høster æg-lampen, både som bordlampe og gulvlampe, mange kommentarer i vores showroom. Til trods for sin særlige form holder vi nu mest af alt af den sjældne æg-lampe i både stor og lille størrelse. 

Den højtelskede mushroom med runde former

Sjælden vintage Murano champignon mushroom bordlampe hvid

 

Du har garanteret set den populære bordlampe formet som en svamp, og den kommer i mange varianter. Mushroom lampen, som den kaldes, er oftest mundblæst i et stykke glas, og vi siger ofte, fordi det er sådan, vi oftest finder den, men det sker, at vi finder en mushroom håndlavet i to glasdele, altså en glasskærm og en bund. Både farve, mønster og størrelse varierer, hvis du er heldig at støde på den her smukke bordlampe. Formen vil altid være genkendelig, men findes i forskellige udgaver. En særlig rund mushroom bordlampe har vi forelsket os i og på grund af formen, kalder vi den champignon. Det er ikke ofte, vi finder den, men når vi gør, kan vi selvfølgelig ikke stå for den med sine flotte runde former og genkendelige lukkede top.

Farverige mundblæste Murano lamper i forskellige nuancer og former

Sjælden vintage Murano vetri mushroom bordlampe gul

Hvis du har en vintage Murano lampe stående i farverne creme eller mild gul, synes vi godt, du kan føle dig ret heldig. Der findes mange nuancer af gul, men det er særligt den creme farvede og meget milde nuance af farven. Murano lamper i denne farve giver i sig selv et behageligt lys, hvilket gør lampen eftertragtet. Vi tror også, den er populær, fordi den er varm at se på, selv når lyset er slukket. Det passer godt ind i de nordiske hjem. Desværre er der ikke ret mange af dem. Vi leder altid med lys og lygte efter både væglamper, loftlamper og bordlamper i netop de farver, for vi ved, hvor populære de er, men de er svære at opdrive. 

Dobbelt farvede Murano mushroom bordlamper

Køb Murano mushroom lampe | Køb din mushroom lampe hos Copenhagen Venice

 

Vi har kun få gange fundet tofarvede vintage Murano mushroom bordlamper, så de hører naturligvis til vores sjældne lamper. Det er særligt to mushroom lamper, der har gjort sig bemærket med deres eftertragtede farver. Den lyserøde, hvide bordlampe med flot swirl, og så den blå, lyserøde bordlampe med swirl. Sidstnævnet har særligt gjort sig bemærket, da lyserød og blå er to meget populære farver, og når de så er i kombineret i samme lampe, kan det næste ikke findes meget bedre. Det må være en af de lamper, vi aldrig glemmer.

Sjælden vintage Murano vetri mushroom bordlampe blå og lyserød

 

 

Den candy stribede Murano mushroom familie

Vintage Murano bordlampe i glas med candy striber

 

Det er absolut en sjældenhed, at vi finder flere af den samme lampe, men det er lykkedes, og så endda i multifarver. Vi har fundet tre vintage Murano mushrooms med lukket top, der skiller sig ud i formen fra vores hidtil fundne Murano lamper. Med sin flotte form har glaspusteren formået at trække farverne pink, blå, grå og gul fra lampens fod til en flot afslutning på lampens top. Vi er vilde med dem og synes, at de ville gøre sig godt på et børneværelse. 

 

- Har du lyst til at se vores udvalg af vintage Murano lamper kan du nemt gå vores webshop igennem. Du er også altid velkommen i vores showroom. Forrige indlæg Giv en unik Murano lampe i gave til en helt særlig lejlighed
Næste indlæg Vi giver 3 gode grunde til at elske Murano lamper