Gå videre
Fri fragt med afsendelse hver dag | Besøg vores lager mandag - søndag i København | Book besøg her
Fri fragt med afsendelse hver dag | Besøg vores lager mandag - søndag i København | Book besøg her
2022: Besøg Venedig og Murano øen med Murano Vintage

2022: Besøg Venedig og Murano øen med Murano Vintage

Har du en interesse i glaskunst, historie og mad er Venedig det perfekte rejsemål. Murano Vintage har været i Venedig – og vi tager dig med på vores seneste tur til eventyrlige Venedig og den berømte glaspuster ø - Murano.

 

Turen går til Venedig og Murano Del 1

Turen går til Venedig - til lands og til vands

Planlægger du en weekend get away er det nemmest at flyve til Venedig Marco Polo lufthavn. Lufthavnen er beliggende på Italiens fastland, og er kun en kort sejltur fra den legendariske ø. Lige uden for lufthavnen finder du molen, hvor du for ca. 120 euro kan booke din egen private båd, eller du kan tage den offentlige vandbus for ca. 30 euro. Er det din første tur til Venedig kan vi klart anbefale at booke en privat båd ved ankomsten, som giver jer den fuldendte oplevelse af indsejlingen til Venedig, og samtidig vil I blive sat af tættest muligt på jeres hotel (chaufførerne er tilmed ovenud hjælpsomme 😉). Vandbussen får du rig mulighed for at benytte i løbet af dit opholdt – for eksempel til og fra Murano øen. Vores oplevelser på Murano øen vil vi dele med jer i Turen går til Venedig og Murano Del 2.

  Besøg Venedig og book en privat båd fra lufthavnen

Book en privat båd og kom direkte til hjertet af Venedig 

Hotel i Venedig – en by fuld af muligheder

Venedig er et mekka af kulturrige rige hoteller med romantisk, italiensk indretning. Venedig er opdelt i kvarterer, og på denne tur bookede vi Hotel Giorgione, som ligger i Cannaregio. Placeringen er både central, og gør det utrolig nemt at komme til Murano, da vandbussen til Murano ligger til kun 10 min væk fra hotellet.

Find det perfekte hotel i Venedig | Besøg Venedig og Murano 2022 

Hotel Giorgione -  perfekt beliggende i rolige Cannaregio 

Restaurantoplevelser i Venedig – en smagsoplevelse

Venedig er fyldt med fantastiske restauranter og smagsoplevelser, og vi kunne uden tvivl skrive en roman alene kun om maden. Fisk er øverst på alle menukort, og det kan stort set alle steder anbefales at bestille antipasti samt restaurantens fiskeplatte. Her er en kort liste over nogle af vores yndlingsrestauranter i Venedig:

  1. Trattoria Ca’ D'Oro – en lille familieejet restaurant beliggende i Cannaregio kvarteret i en af de små gyder. Selv i absolut lavsæson er den oftest fuldt booket, og vi kan anbefale at besøge dem et par dage i forvejen og booke bord.
  2. Trattoria Alla Palazzina – er smuk placeret ved en af kanalerne. Restauranten er kendt for deres hjemmelavet pasta og skønne fiskeretter.
  3. Busa Alla Torre Da Lele (beliggende på Murano) – denne restaurant er nævnt i Michelin guiden år efter år, og det er ikke uden grund. Nyd en virkelig god frokost og en Aperol Spritz i solen og drys derefter videre på øen.

Besøg Venedig og Murano | Hvor skal du spise   

Den perfekte fiskeplatte med polenta og citron på Trattoria Busa Alla Torre, Murano 

Street food i Venedig | Besøg Venedig i foråret 2022

Street food i Venedig kan altså også noget 

Shopping i Venedig – det kan ikke undgås

Der er rig mulighed for at shoppe i Venedig. Det er ikke uden grund, at det er et populært rejsemål for både kærestepar og veninder – der er virkelig noget for en hver smag.

Et must have, når du er i Venedig, er en af de klassiske venetiske karnevalsmasker og selvfølgelig glaskunst fra Murano. Du finder det farvestrålende glas på alle gadehjørner, og der er et stort udvalg at vælge imellem.  

I området Calle Larga finder du eksklusive internationale brands som Dior, Chanel, Louis Vuitton, Burberry – men selvfølgelig også italienske Prada, Fendi, Dolce & Gabbana, Loro Piana og Valentino.

Italiensk kaffe i Venedig – hvor som helst, når som helst

Italien er (også) kendt for deres ualmindelig gode kaffe og den kan fås i alle barer og restauranter. I Italien regerer espressoen og det italienske ord for kaffe er caffé, som er synonymt med espresso. Hvor vi i Skandinavien sagtens kan bruge lang tid på at nyde en god cappuccino, er kaffekulturen i Italien helt anerledes. Det er helt normalt for italienerne at nyde en un caffé ved disken og derefter straks begive sig videre. 

Medbring din hund til Venedig – det perfekte match

Italienerne elsker hunde, og der er ingen udfordringer ved at medbringe din bedste ven til Venedig. Det er helt normalt at se hunde på barer og restauranter i Venedig, og du møder rigtig mange søde hunde, når du går rundt i de smalle passager. Det er derfor muligt at tage på tur til Venedig med din bedste ven 😊

 

Del 2 følger... 

Forrige indlæg 2022: De eventyrlige vintage Murano muslingeskåle
Næste indlæg Om konkyliestellet designet af Arje Griegst for Royal Copenhagen