Gå videre
Fri fragt med afsendelse hver dag | Besøg vores lager mandag - søndag i København | Book besøg her
Fri fragt med afsendelse hver dag | Besøg vores lager mandag - søndag i København | Book besøg her
Om Murano loftlamper - Smukke nuancer og særlige teknikker

Om Murano loftlamper - Smukke nuancer og særlige teknikker

Murano loftlamper er smukke, håndlavede lamper, der er fremstillet af Murano glas, som er en form for glas, der er kendt for sin kvalitet og skønhed. Disse lamper er typisk store og hænger fra loftet, og de kan have en række forskellige former og designs.

Nuancer og teknikker

Murano loftlamper er kendt for deres farver og lyseffekter, som er skabt af glassets unikke kvaliteter og teknikkerne, der anvendes til at forme og behandle det. Glasblæsningsteknikken, der anvendes i produktionen af Murano loftlamper, er meget avanceret og kræver stor præcision og erfaring.

 Zoom Vintage Murano filigrana loftlampe / pendel i klart glas med mokka brun og hvid swirl. Giver det fineste mønster på væggen, når solen står på og når den er tændt. Håndlavet i Italien, 1960/70erne, og har messing ophæng. D:40 cm  Vintage Murano filigrana loftlampe / pendel i klart glas med mokka brun og hvid swirl. Giver det fineste mønster på væggen, når solen står på og når den er tændt. Håndlavet i Italien, 1960/70erne, og har messing ophæng. D:40 cm murano pendant globe ceiling lamp sphere lamp Vintage Murano filigrana loftlampe / pendel i klart glas med mokka brun og hvid swirl. Giver det fineste mønster på væggen, når solen står på og når den er tændt. Håndlavet i Italien, 1960/70erne, og har messing ophæng. D:40 cm murano pendant globe ceiling lamp sphere Vintage Murano filigrana loftlampe / pendel i klart glas med mokka brun og hvid swirl. Giver det fineste mønster på væggen, når solen står på og når den er tændt. Håndlavet i Italien, 1960/70erne, og har messing ophæng. D:40 cm  Vintage Murano filigrana loftlampe / pendel i klart glas med mokka brun og hvid swirl. Giver det fineste mønster på væggen, når solen står på og når den er tændt. Håndlavet i Italien, 1960/70erne, og har messing ophæng. D:40 cm  Vintage Murano filigrana loftlampe / pendel i klart glas med mokka brun og hvid swirl. Giver det fineste mønster på væggen, når solen står på og når den er tændt. Håndlavet i Italien, 1960/70erne, og har messing ophæng. D:40 cm murano pendant globe ceiling lamp sphere lamp Vintage Murano filigrana loftlampe / pendel i klart glas med mokka brun og hvid swirl. Giver det fineste mønster på væggen, når solen står på og når den er tændt. Håndlavet i Italien, 1960/70erne, og har messing ophæng. D:40 cm  Vintage Murano filigrana loftlampe / pendel i klart glas med mokka brun og hvid swirl. Giver det fineste mønster på væggen, når solen står på og når den er tændt. Håndlavet i Italien, 1960/70erne, og har messing ophæng. D:40 cm murano pendant globe ceiling lamp sphere lamp Vintage Murano filigrana loftlampe / pendel i klart glas med mokka brun og hvid swirl. Giver det fineste mønster på væggen, når solen står på og når den er tændt. Håndlavet i Italien, 1960/70erne, og har messing ophæng. D:40 cm murano pendant globe ceiling lamp sphere lamp Vintage Murano filigrana mokka og hvid swirl loftlampe
Vintage Murano globe pendel mundblæst i en kombination af filigrana og rigadin teknikkerne. Se den her

Mange af disse lamper har smukke og komplekse detaljer, der er skabt af farvet glas, som er formet til at skabe blomster, blade og andre dekorative elementer. Andre kan have mere enkle former og rene linjer, men stadig med et strejf af elegante og stilfulde detaljer.

Murano loftlamper er populære i moderne interiørdesign og bruges ofte som et midtpunkt i et rum. De er kendt for at tilføje en smuk, farverig og elegant touch til ethvert rum og kan give et helt unikt og autentisk udtryk.

Vintage Murano quadriedri lyserød lysekrone 48 prismer
Vintage  Murano quadriedri lysekrone med lyserøde prismer. Se andre lysekroner her

På grund af deres høje kvalitet og kompleksitet kan Murano loftlamper dog også være bekostelige. Men for dem, der ønsker at investere i en smuk og tidløs lampe, er en Murano loftlampe et fremragende valg, da de kan bringe en følelse af elegance og luksus til ethvert hjem.

Forrige indlæg 3 tips til at indrette med Murano lamper
Næste indlæg Bag om de smukke vintage Murano vaser med swirl