Gå videre
Fri fragt med afsendelse hver dag | Besøg vores lager mandag - søndag i København | Book besøg her
Fri fragt med afsendelse hver dag | Besøg vores lager mandag - søndag i København | Book besøg her
Bag om de smukke vintage Murano vaser med swirl

Bag om de smukke vintage Murano vaser med swirl

Murano glas er berømt verden over for sit smukke og unikke håndværk, og Murano vaser med swirl er et eksempel på dette. Disse vaser er lavet af glas og er kendetegnet ved deres smukke og intrikate swirlmønstre, der er typisk lavet af farvet glas, som er smeltet sammen.

Murano glas er en kunstform, der stammer fra øen Murano, som ligger nær Venedig i Italien. Glasset har været en del af Muranos kultur og tradition i århundreder og er kendt for sin høje kvalitet og smukke design.

Hvordan laves Murano swirl vaser? 

Swirl-mønstrene på Murano vaser er normalt skabt ved at blande forskellige farver af glas, og derefter smelte dem sammen på en særlig måde. Dette kræver en stor grad af præcision og håndværk, da det er vigtigt, at farverne blandes på den rigtige måde, og at temperaturen er nøjagtigt kontrolleret, så glasstrimlerne ikke smelter for meget sammen.

Vintage Murano swirl vase i mange nuancer

En anden vigtig faktor i at skabe swirl-mønstre på Murano vaser er teknikken med at blæse glas. Dette er en teknik, der kræver stor erfaring og færdigheder, og som involverer at puste varmt glas ind i en form, mens det stadig er blødt og fleksibelt.

Brug Murano vaser i din indretning

Murano vaser med swirl er en populær dekoration i mange hjem og interiører. De er smukke og unikke stykker, der kan tilføje en farverig og elegant touch til ethvert rum. De kan også bruges til at skabe en smuk og levende kontrast til mere afdæmpede farver i et rum.

Vintage Murano rosa swirl glasvase H:26 cm
Vintage Murano swirl vase, find den her
 
Forrige indlæg Om Murano loftlamper - Smukke nuancer og særlige teknikker
Næste indlæg Vintage italiensk interiør | Murano spejle og særligt udvalgte møbler