Gå videre
🌴 FÅ 10% RABAT MENS VI ER FERIELUKKET 8.-18. APRIL MED RABATKODE: FERIE10 🌴 | FRI FRAGT | ORDRER SENDES/KAN AFHENTES FRA 19. APRIL - BOOK BESØG 20.-21. APRIL HER
🌴 FÅ 10% RABAT MENS VI ER FERIELUKKET 8.-18. APRIL MED RABATKODE: FERIE10 🌴 | FRI FRAGT | ORDRER SENDES/KAN AFHENTES FRA 19. APRIL - BOOK BESØG 20.-21. APRIL HER
Find flotte lyserøde og blå og grønne Murano glasvaser | Murano glasvaser

Indret med de smukke italienske Murano glasvaser

Skab den helt rette stemning derhjemme med en af de smukke håndlavede Murano glasvaser i stærke farver og imponerende mønstre. Brug dem klassisk til blomster eller som dekoration i indretningen. Vi har fundet 5 af vores egne favoritter her. 

Lille Murano vase i blå og lilla glas med en særlig historie

Bag denne vase står Fratelli Toso. Toso er efternavnet på seks italienske brødre, som har gjort sig særligt bemærket inden for farverigt glas og mønstre. Denne vase har stået hos familien selv som en del af deres egen private samling. En vase til dig, der elsker samleobjekter eller bare gerne vil have en god historie at fortælle. 

 Murano blå glasvase

Vintage Fratelli Toso Murano glasvase

Grøn Murano glasvase med smukke former

Skab blikfang i indretningen med denne grønne glasvase. En elegant vintage Murano Fazzoletto vase med foldede kanter og volume i glasset, der nemt kan rumme en stor buket blomster. Vasens foldede kanter gør, at blomsterne vil få et naturligt fald ud til siderne. 

Vintage Murano grøn glasvase

 

Den populære lyserøde Murano vase med swirl

Skab den rette stemning med håndplukkede vejkantsblomster til denne søde lyserøde vase med swirl. En fryd for øjet med og uden blomster. Vasen har en størrelse, der nemt kan placeres, om det er sofabordet eller ved vasken på badeværelset. 

Vintage lyserød, rosa swirl Murano glasvase

Vintage Murano rosa, lyserød swirl vase

 

Unik vintage Murano vase med glaspusterens signatur

Er du ude efter en helt særlig glasvase, så er denne pink vase særlig unik. Med glaspusterens signatur indgraverede i bunden finder du næppe en mere troværdig vintage Murano vase. Den er udført i en glasteknik, der hedder Sommerso. En teknik hvor to eller flere farver i kontrast kombineres uden at smelte sammen. Teknikken er opfundet af glaspusteren Antonio Da Ross. Vasen her har et klart, gennemsigtigt ydre lag, som ofte er lagt på vaser udført i Sommerso. 

  

Vintage Murano pink, rosa, lyserøde glasvase

Vintage Murano pink, lyserød Sommerso glasvase

Den slanke Murano vase i blå nuancer 

Lad de langstilkede blomster eller grene stå i denne blå Murano vase. Vasen er udført i blå Opalglas, som særligt kendetegner de italienske glaspusternes arbejde i det gamle Venedig. Vasen er mundblæst i kun ét stykke glas og har flere blå nuancer. En enkel vase med fine detaljer til spisebordet. 

¨Vintage Murano opaline blå glasvase, håndlavet glasvase

Vintage Murano blå Opaline glasvase

Den bastante 1960's Murano vase i lyserødt alabastro glas

Denne vase skiller sig særligt ud fra andre glasvaser med sin kraftige statur og flotte lyserøde farve. Alabastro glas er udviklet af glaspusteren Archimede Seguso og har en nuance af lyserød, der næste bliver cremet at se på. 

Vintage Murano rosa, lyserød glasvase, håndlavet fra Italien 

Vintage Murano lyserød, rosa Alabastro glasvase

En klassisk hvid Murano vase 

Lever du efter udtrykket 'lidt men godt', så er denne vase et rigtig godt bud på vasen, du bør eje. En simpel hvid vase med smuk swirl hele vejen rundt, der passer til solsikker, og andre lange blomster. Mundblæst i kun et enkelt stykke glas. 

Vintage Murano hvid swirl vase i glas

Vintage Murano hvid swirl glasvase

 

Er du nysgerrig efter at se flere smukke Murano vaser, kan du se alle vores vintage vaser fra Italien her.Forrige indlæg 2022 Få nyt liv til indretningen i med skulpturelt interiør fra Italien
Næste indlæg Gør Murano til et mindeværdigt rejsemål