Gå videre
🌴 FÅ 10% RABAT MENS VI ER FERIELUKKET 8.-18. APRIL MED RABATKODE: FERIE10 🌴 | FRI FRAGT | ORDRER SENDES/KAN AFHENTES FRA 19. APRIL - BOOK BESØG 20.-21. APRIL HER
🌴 FÅ 10% RABAT MENS VI ER FERIELUKKET 8.-18. APRIL MED RABATKODE: FERIE10 🌴 | FRI FRAGT | ORDRER SENDES/KAN AFHENTES FRA 19. APRIL - BOOK BESØG 20.-21. APRIL HER
2021: Find inspiration til dine juleønsker

2021: Find inspiration til dine juleønsker

Julen nærmer sig, og det betyder dejlig mad, godt selskab, gaver til dem du holder af og til dig selv. Vi har fundet vores bedste 5 bud på, hvilke Murano fund, du skal ønske dig i år.

1. Vi er faldet pladask for denne lille vintage Murano mushroom lampe. Den har en sød, lille størrelse, der passer perfekt til natbordet eller vindueskarmen i soveværelset. Farven lyserød giver et behageligt lys, der passer godt til den rolige stemning et soveværelse bør have. Så er den selvfølgelig en fryd for øjet med sin sarte lyserøde farve, når den står uden lys. 

Lyserød Murano Mushroom bordlampe

 Vintage Murano rosa baby mushroom

2. Find en af de smukke vintage Murano loftlamper, som du kan forny dit hjem med. Måske trænger du til at erstatte spisebordslampen med en anden. Du finder både runde og ovale, hvide eller farvede med den genkendelige swirl. Der er loftlamper for enhver smag. 

Murano loftlampe, filigrana, vintage swirl lampe

Vintage Murano filigrana loftlampe

3. Mangler du et sted at opbevare dine smykker, kan du lægge dem i denne smukke musling. Lad den stå på sengebordet, så du nemt kan lægge dine smykker fra dig, når du går i seng eller måske på badeværelset, så du har noget at lægge dine ringe i, når du vasker hænder. 

Vintage pink alabastro muslingeskål

Vintage Murano pink alabastro muslingeskål

4. Ønsk dig en smuk vase, der vil pynte dit hjem. Denne lille glasvase har den eftertragtede Murano swirl og en størrelse, der vil passe ind i de fleste hjem. En sød lyserød vase, der fint vil dekorere din bolig, indtil foråret og blomsterne kommer igen. Så har du den perfekte vase til dine blomster. 

Vintage lyserød Murano swirl glasvase

Vintage Murano rosa swirl glasvase

5. Du genkender den måske, for den er stadig et hit, og det er der en god grund til. Bor du i lejlighed, eller har du et mindre sommerhus, kan pladsen godt være trang. En plafond, som egentligt betyder loft på fransk, er et rigtig godt valg. Uden at gå på kompromis med hverken mængden af lys eller design, får du en ganske simpel lampe, der ikke fylder hele rummet. Den placeres helt tæt mod loftet, hvorfra den giver et rigtig godt lys i rummet. Alternativ kan en plafond også hænges på væggen som en hyggelig læselampe. 

Vintage Murano plafond, loftlampe med hvid swirl.

 Vintage Murano hvid swirl plafond

 

Forrige indlæg Gør Murano til et mindeværdigt rejsemål
Næste indlæg 3 tips til at genkende Murano glas