Gå videre
Lager i København åbent denne uge: fre 17/5 (hele dagen), lør 18/5 (10.00-12.00), søn 18/5 (15.00-17.00) og man 20/5 (hele dagen) - Book dit besøg her | Fri fragt med afsendelse hver dag
Lager i København åbent denne uge: fre 17/5 (hele dagen), lør 18/5 (10.00-12.00), søn 18/5 (15.00-17.00) og man 20/5 (hele dagen) - Book dit besøg her | Fri fragt med afsendelse hver dag
Vintage italiensk interiør | Murano spejle og særligt udvalgte møbler

Vintage italiensk interiør | Murano spejle og særligt udvalgte møbler

Italiensk interiør er kendt for at være elegant, luksuriøst og klassisk. Det er en stil, der er blevet populær over hele verden på grund af dens sofistikerede design og fine håndværk.

Hvad kendetegner særligt italiensk interiør

En af de mest bemærkelsesværdige træk ved italiensk interiør er brugen af klassiske elementer, der er blevet genfortolket i moderne design. Det inkluderer brugen af smukke marmoroverflader, elegant stukkatur og dekadente møbler, som er lavet af nøje udvalgte materialer. Italiensk interiør er også kendt for at have et stærkt fokus på detaljer. 

Vintage Plia foldestol af Giancarlo Piretti for Anonima Castelli

Vintage Plia foldestol af Giancarlo Piretti for Anonima Castelli, se vores udvalg af interiør her

Farvepaletten i italiensk interiør er normalt enkel og klassisk. Det inkluderer farver som hvid, beige, sort og grå, som er perfekte til at skabe en følelse af ro og elegance i rummet. Dog kan man også finde farverige elementer i italiensk interiør, fx i form af farverige keramikker eller glas.

Italiensk interiør er også kendt for at have en særlig sans for balance og proportioner. Derfor er det ofte en blanding af moderne og klassiske elementer, der er nøje udvalgt, og som skaber en harmonisk helhed.

Kort sagt, italiensk interiør er en stil, der er kendt for sin elegance, sin fine håndværk og sin sans for detaljer. Det er en stil, der skaber et sofistikeret og luksuriøst rum, hvor man kan slappe af og nyde livet.

Vintage italienske spejle i glas i smukke nuancer 

Mange italienske vintage spejle har en antik eller vintage-stil, hvilket betyder, at de har en patina eller en let nedtonet overflade, som giver spejlet en gammel og autentisk look. Dette kan give spejlet en rustik eller bohemeagtig følelse, hvilket er populært i moderne interiørdesign.

Italienske vintage spejle er også kendt for deres unikke former og størrelser, som kan være alt fra små og diskrete til store og prangende. De kan have runde, ovale, firkantede eller asymmetriske former og er ofte dekoreret med udskæringer, indlejret glas, eller fine trædetaljer.

Vintage Antonio Lupi Cristal-Luxor italiensk safir blå spejl

Spektakulært vintage Antonio Lupi Cristal-Luxor italiensk glasspejl, find vintage spejle her

Italienske vintage spejle er et populært element i moderne interiørdesign, da de tilføjer en følelse af karakter og personlighed til ethvert rum. Det kan være et midtpunkt, men kan særligt bruges til at åbne rummet op. De er derfor ideelle til et badeværelse eller en entré.

Forrige indlæg Bag om de smukke vintage Murano vaser med swirl
Næste indlæg Hvad er en Murano vase og hvor kan du finde dem?